Graffiti projecten ScanOne 2018.

 

Het jaar 2018 in vogelvlucht, van workshop tot springhal, naar een ijssalon en weer eindigen met workshops.

In het begin van dit jaar mogen starten met een zeer speciaal project, We-Jump springhal te Helmond. In een grote bedrijfshal, waar nog enkele grote silo’s stonden was het een behoorlijk treurige boel. Er werd heel hard gewerkt om van deze hal een super mooie en originele trampolinehal te maken. Aan mij de eer om de gigantische silo te gaan voorzien van een mooie decoratie. Een mooi resultaat tot gevolg!

 

Met enkele graffiti workshops in het voorjaar en de zomer zoals kwam er weer een mooie aanvraag. Dit keer ijssalon Il Circo te Stiphout, bekend in de hele regio. Met een gaaf circus thema heb ik me weer goed uit kunnen leven. Hoewel het een zeer hete zomer was, en ik echt drijfnat stond te werken was ook dit met al het voorbij lopende publiek een feest om te mogen doen.

Ik kon bijna direct door naar Geldrop, sporthal de Kievit was aan de beurt. Een grote en gave decoratie tbv verduidelijking van de ingang, en het 50 jarig jubileum van de sporthal. 

Een gaaf event in Heerlen, UNFRAMED was een welkome aanvulling, even weer eens iets voor mijzelf, met een hele volle lijst met artiesten.

Het jaar af mogen sluiten met een grote graffiti workshop voor 60 personen, en een iets kleinere in Geldrop tijdens Wintersfeer in het centrum.

Ik kan met trots zeggen dat 2018 weer een geweldig jaar is geweest, en ik weet dat er al weer wat hele gave projecten in de planning staan.... wordt vervolgd.

 

ScanOne.

www.scanonegraffiti.com